Hopp til innhold
Norsk

Kontroll mot det maritime aa registeret

Vi har startet opp kontrollen mot det maritime aa-registeret for 2020. Vi kontrollerer hvem dere som arbeidsgiver har rapportert inn i det maritime aa-registeret og om de også er rapportert inn til oss for samme periode. Er de ikke det, og vi ikke kan se hvorfor, så har dere mottatt en melding fra oss i arbeidsgiverportalen. Denne meldingen inneholder en liste over de som ikke er rapportert inn til oss. Vennligst se over listen innen fristen og gi beskjed til oss om hvorfor de ikke er rapportert inn. Hvis de skulle vært rapportert inn må dere rette opp i dette og gi beskjed når dere har levert dem inn.

Vennligst ta kontakt med oss dersom dere er usikker på noe.

FacebookTwitterLinkedIn
Chat med oss

Du er velkommen til å chatte med en av våre rådgivere mandag til fredag i åpningstiden kl. 8.00-15.45
(i perioden 15 mai – 14 september kl. 8.00-15.00).

For å komme i gang må du logge deg på medlems– eller arbeidsgiverportalen.