Hopp til innhold
Norsk

Årsrapport for 2020 – MPK i koronaåret

Korona-pandemien har i stor grad satt sitt preg på året som er gått og påvirket bransjen på ulike måter. Mens aktiviteten i riggmarkedet har holdt seg stabilt høy har passasjerskip opplevd stor nedgang i trafikken. Pensjonsordningens samlede inntekter er likevel ikke blitt påvirket av situasjonen i bransjen.

For MPK som organisasjon har korona-pandemien betydd at vi har måttet ta i bruk nye måter å jobbe på. Selv om vi har jobbet hjemmefra store deler av året, har vi likevel klart å ferdigstille utviklingsarbeidet knyttet til den nye pensjonsordningen som trådte i kraft 1.1.2020 på en god måte. Samtidig har vi opprettholdt ordinær drift med god måloppnåelse.

I årsrapporten for 2020 kan du lese om årets aktiviteter og resultater.

Gå til årsrapporten
FacebookTwitterLinkedIn
Chat med oss

Du er velkommen til å chatte med en av våre rådgivere mandag til fredag i åpningstiden kl. 8.00-15.45
(i perioden 15 mai – 14 september kl. 8.00-15.00).

For å komme i gang må du logge deg på medlems– eller arbeidsgiverportalen.