Hopp til innhold
Norsk

Pensjonsbehaldninga di er regulert

Medlemmar som er fødd etter 1. januar 1970 eller som har si første opptening i MPK etter 1. januar 2020, tilhøyrar inntektsbasert ordning. Dei som tilhøyrar denne ordninga får berekna sin årlege pensjon utifrå sin opparbeidde pensjonsbehaldning, der 6,3% av bruttoinntekta til sjøs frem til fylte 70 år telar med. Inntekt opp til 12 gonger folketrygdas grunnbeløp (G) gir pensjonsopptening. Pensjonsbehaldninga regulerast årleg i samsvar med lønnsveksten og med verking fra 01.05.2022. Du kan sjå di regulerte pensjonsbehaldning ved å logge inn i medlemsportalen.

FacebookTwitterLinkedIn
Chat med oss

Du er velkommen til å chatte med en av våre rådgivere mandag til fredag i åpningstiden kl. 8.00-15.45
(i perioden 15 mai – 14 september kl. 8.00-15.00).

For å komme i gang må du logge deg på medlems– eller arbeidsgiverportalen.