Hopp til innhold
Norsk

Bronse for beste digitale årsrapport

Farmandsprisen er Norges mest prestisjefylte årsrapportpris og har vært delt ut hvert år siden etableringen i 1955. Nylig ble selskapene bak landets beste årsrapporter kåret. Vi er kjempestolte over å kunne meddele at MPK har utmerket seg med å ta 3. plassen og bronse for Beste digitale årsrapport, mens vi i klassen for Beste årsrapport, offentlige virksomheter var nominert blant de fem beste.

Årsrapporten tar for seg hvilke mål som er oppfylt siste år og hva organisasjonen forøvrig har gjennomført i året som er gått. Det har vært viktig for oss å gjøre rapporten enda mer lettleselig og interessant for dere lesere, og vi håper dere synes vi har lykkes med dette.

Du kan lese vår digitale årsrapport her

 

FacebookTwitterLinkedIn
Chat med oss

Du er velkommen til å chatte med en av våre rådgivere mandag til fredag i åpningstiden kl. 8.00-15.45
(i perioden 15 mai – 14 september kl. 8.00-15.00).

For å komme i gang må du logge deg på medlems– eller arbeidsgiverportalen.