Hopp til innhold
Norsk

Har du husket å laste ned vår app «Ditt PTS»?

Vi minner om vår app «Ditt PTS» for iOS og Android enheter. Den sørger for at du som medlem får informasjonen du trenger rett i hånden. Uansett hvor du befinner seg.

Vi har nå gitt mobiltilgang til oversikt over fartsmåneder, meldinger og nyheter fra oss. For at du raskt og enkelt skal kunne holde seg oppdatert gjennom appen, vil du motta et varsel når ny fartstid registreres og når du mottar meldinger og pensjonsslipper fra oss.

Er du medlem, men har ennå ikke har tatt ut pensjon, så kan du søke om pensjon via appen. Samtidig kan du få oversikt over hva du kan forvente deg å få i pensjon via vår pensjonskalkulator.

Appen lastes ned ved å gå til App Store (for iOS enheter) og til Google Play (for Android enheter) og søk etter «Ditt PTS». Klikk deretter på «installer» og appen lastes ned til din mobil eller nettbrett.

Vi håper dere blir fornøyd med appen, men gi oss gjerne tilbakemeldinger slik at vi kan fortsette å forbedre den i fremtiden.

 

Hva vises i de forskjellige ikonene:

Meldinger – Her får du oversikt over viktige meldinger fra oss om utbetalinger, søknader, svar på dine henvendelser og annen informasjon som er relevant for deg.

Fartstid – Her får du oversikt over alle dine fartsmåneder som er registrert i Maritim pensjonskasse.

Søk pensjon – Her kan du søke om pensjon etter hvert som du nærmer deg pensjonsalderen.

Nyheter – Her får du tilgang til de siste nyhetene fra oss, eller få et innblikk i hvordan vi jobber i «Om MPK».

Kalkulator – Her kan du beregne din egen kommende sjømannspensjon.

Regelverk – Her kan du lese om regler og viktig informasjon om sjømannspensjonen.

Hjelp – Her får du oversikt over ofte stilte spørsmål og svar, og informasjon om hvordan du kan komme i kontakt med oss. Våre trivelige medarbeidere er her for å hjelpe deg på en best mulig måte.

FacebookTwitterLinkedIn
Chat med oss

Du er velkommen til å chatte med en av våre rådgivere mandag til fredag i åpningstiden kl. 8.00-15.45
(i perioden 15 mai – 14 september kl. 8.00-15.00).

For å komme i gang må du logge deg på medlems– eller arbeidsgiverportalen.